Tecnologia i professionalitat

Amb més de 50 anys al servei de l'ensenyament, la delegació de CROM-2, segueix apostant per un mobiliari enfocat essencialment en la qualitat dels seus productes i acabats.
En el present presentem des de les línies tradicionals i complements clàssics, fins a les últimes novetats de CROM-2, les quals amplien la gamma de productes, per poder oferir la major varietat possible.

Catàleg 2021

Novetats 2021 Crom2

 
 

 

Els productes de Psicomotricitat i els elements per a l'educació psicomotriu afavoreixen el desenvolupament de la coordinació, estimulen la seva imaginació i familiaritzen als nens i nenes amb la composició de volums i colors. Amb els elements i conjunts Summe tot és possible; gatejar, mantenir l'equilibri, lliscar, transportar, pujar, baixar i saltar pels diferents circuits que es poden arribar a construir formant ones, rampes, escala ...

Tot amb la total seguretat i garantia que ofereixen els productes de psicomotricitat de Summe Didactic. L'escuma utilitzada és de poliuretà de 25 m / m 3, la més adequada per al pes dels nens, recoberta amb PVC Polièster o Tacte Pell en una àmplia gamma de colors.

 

Catàleg General 2018

Catàleg General 2021/22